Lek- och godsaker till din hund

När du ska träna din hund är det viktigt att uppmuntra med bra godis. Det gör hunden mer motiverad och lyhörd inför vad du vill att den ska göra. Genom att belöna hunden med godis när ni tränar och leker blir hunden mer motiverad att träna.

Godsaker för belöning

När du ger din hund godis efter att hunden utfört ett visst önskvärt beteende kommer hunden vilja göra om det igen. Det kan vara bra att välja ingredienser som är helt naturliga och fria från tillsatser. Det finns hundboxar som har allt du behöver för din hund. Du kan få regelbunden leverans av boxar med smakrikt och knaprigt godis och tugg för din hund. Varje box är omsorgsfullt packade med noggrant utvalda leksaker, godis och föremål som ska bidra till att ge glädje och lek för hunden och dig som hundägare.

Leksaker

När du väl ska ge dig ut på lek och äventyr tillsammans med din hund är det alltid bra att ha med sig roliga leksaker. Dessa leksaker kan även användas i träningssyfte. Det är viktigt att välja leksaker med omsorg anpassade för hundens ålder. När du väljer leksaker som din hund gillar får ni definitivt en härlig och mysig lekstund tillsammans.